Office
Interiors

 

  • BIS boardroom
  • BIS open plan office area with new furniture
  • Open plab office environment with adjacent meeting space
  • Breakout area leading to client meeting rooms in full-height glazed partition and doors

BIS

BIS Ltd required a complete turn-key package of office design, fit out and new furniture to create a new and contemporary City of London headquarters to accommodate their Colocation Data Centre staff and senior management team.

Central to the design was to create a flexible working environment in which teams could easily communicate and expand alongside 1st class client presentation rooms using frameless glass partitioning and the latest audio-visual equipment.

“ We really enjoyed working with Warner Associates as they provided us a top quality service which exceeded our expectations and was delivered on time and to budget without any nasty surprises.”

Chief Operating Officer, BIS Ltd

More projects